Alan Johnson vann karriären #119 på Canandaigua Motorsports Park

Mulet himmel och en snabb bana hälsade konkurrenter och fans på Canandaigua Motorsports Park lördag kväll när Lucas Oil Empire Super Sprints anslöt sig till det vanliga tävlingsprogrammet för en actionfylld racingkväll.

Sam Reakes IV var den tidiga ledaren för Lucas Oil Empire Super Sprint 25-varv 'A' Main när Jason Barney slogs mot Dylan Swernik om andraplatsen. När Barney flyttade till tvåan slog Chuck Hebing topp fem när Reakes ledde med en halv direkt. Reakes fångade trafik på varv 6 vilket gjorde att de fem bästa kunde sluta ihop när de tävlade genom de varvade bilarna. Barney tog ledningen från sväng fyra vid halvvägs när Hebing kämpade intensivt med Swernik och Johnathan Preston. Hebing märkte frontstretch-väggen på varv 17 och tvingades i pitside när Barney sträckte ut sin ledning över kampen om andraplatsen. Vid målgången hade Barney en direkt ledning i non-stop-funktionen och tog vinsten medan Reakes knappt höll undan Swernik för andra, följt av Shawn Donath och Johnathan Preston.

.jpg

nys skatteåterbetalningsplan 2020

Lucas Oil Empire Super Sprint-heat vanns av Sam Reakes IV, Jake Brown, Shawn Donath och Glenn Styres. Matt Tanner vann den vann Dash och B-Main togs av Alex Vigneault.

Dave Allen och Derrick Podsiadlo tog fältet till den gröna flaggan i början av 35-varvets modifierade inslag, där Allen drog sig ifrån för att ta ledningen tidigt. Alan Johnson och Matt Sheppard arbetade sig från mid-pack till framsidan av fältet vid varv 10. Johnson spräckte topp 3 vid varv 15 och ett par varv senare tog han sig till ledningen. Sheppard flyttade snart in på andra plats och striden anslöts när ledarna gick in i överlappande trafik. Längre bak skrotade Justin Haers och Erick Rudolph om placeringar bland de fem bästa. Loppets ensamma varningsflagga vajade på varv 26 när Eldon Paynes bromsande bil märktes av Mike O'Brien på baklängan, vilket dukade upp för den sista strecket till pjäserna. Johnson fick kopplingen på omstarten för att dra sig ifrån Sheppard när Rudolph gjorde ett drag mot Haers för att ta tredjeplatsen. Vid målgången hade Johnson en segermarginal på tre bilar över Sheppard, följt av Rudolph, Haers och Steve Paine.

Derrick Podsiadlo och James Sweeting vann de modifierade heaten.

Anthony Kimble hoppade från pole position till ledningen av 25-varvs Sportsman-spelet och byggde omedelbart upp en ledning av flera billängder över en strid om andraplatsen där Kane Bristol och Austyn Fugle slog ut det med Dave Marcuccilli, som snabbt hade kört bil från sin 10:e startplats bland de fem bästa. När loppet gick in i dess mellanstadier, anslöt sig även Kevin Ridley i kampen när Marcuccilli plockade bort platser, vilket gjorde det till andra efter varv 10. Två varv senare tog Marcuccilli förbi Kimble och tog ledningen. Marcuccilli drog ifrån för att genast ta en segermarginal över Ridley, som gick in på andra plats och hade dragit ifrån Kimble. Nick Guererri och Austyn Fugle var fyra och femma över linjen.

Sportsman-heat vanns av Anthony Kimble, Kane Bristol och Nick Guererri.

bästa viktminskningsprodukten 2015

Shawn Lloyd tog sig in i ledningen vid öppningen av 15-varvs Street Stock-evenemanget, men det tog inte lång tid för Adam Depuy att gå in i striden, eftersom han tog sig förbi CJ Guererri för att ta tvåan bara ett par varv in och vid varv 5 tog översta platsen. När Depuy drog iväg kämpade Bob Buono om den tredje platsen med Marc Minutolo, där Buono låste den tredje platsen med fem varv kvar. Vid damspelet hade Depuy sin andra vinst för säsongen, med Guererri, Buono, Minutolo och Parker Smith som avrundade de fem bästa i ett lopp som bara saktades ner en gång av en försiktighet.

CJ Guererri vann Street Stock-heatet.

Den 10-varv långa New Legends Sportsman-funktionen gick non-stop med all action som hände under de två sista varven när Cameron Tuttle försökte hitta en väg av den långa tävlingsledaren Brandon Mishaud. Tuttle gick till utsidan på varv tre av sista varvet, gjorde oavgjort mot Mishaud och gjorde det vinnande draget i löpningen till mål för att ta vinsten med en halv billängd. Mishaud, Kasey Schmitt, Ken Wendt och Ken Washburn avrundade de fem bästa.

Kasey Schmitt och Brandon Mishaud vann New Legends Sportsman-heaten.

Tävlingen fortsätter på Canandaigua Motorsports Park nästa lördagskväll när American Equipment presenterar programmet, med Modifieds, Sportsman, 305 Sprints, Street Stocks och New Legends Sportsman. Kids Power Wheels-lopp kommer att vara den extra attraktionen, med racing som börjar kl. 19.00. För mer information, besök www.canandaiguamotorsportspark.com.

1 dag detox för ogräs

SAMMANFATTNING AV LÖPET: SPRINTACULAR #1-CANANDIAUGA MOTORSPORTS PARK den 27 maj 2017

LUCAS OIL ESS A MAIN
JASON BARNEY, Sam Reakes IV, Dylan Swernik, Shawn Donath, Johnathan Preston, Steve Doell, Coleman Gulick, Dylan Westbrook, Paul Colagiovanni, Paul Kinney, Brett Wright, Jeff Cook, Jake Brown, Matt Tanner, Corey Turner, Chad Miller, Glenn Styres, Alex Vigneault, Mitch Brown, Matt Billings, Brandon Kidd, Lee Sanders, Ryan Turner, Chuck Hebing.

MODIFIERAD FUNKTION
ALAN JOHNSON, Matt Sheppard, Erick Rudolph, Justin Haers, Steve Paine, Gil Tegg Jr, Dave Allen, Rick Richner, Derrick Podsiadlo, Dave Rauscher, James Sweeting, Kyle Coffey, James Meier, Tommy Keyes, Lance Dusett, Kaitlyn Pashina, Justin Wright, Eldon Payne, Mike O'Brien, Rich Vinson.

SPORTSMAN FUNKTION
DAVID MARCUCCILLI, Kevin Ridley, Anthony Kimble, Nick Guererri, Austyn Fugle, Kane Bristol, Paul Guererri, Ricky Newton, Karl Comfort, Matt Guererri, James Henry, Chris Burek, Brett Senek, Doug Smith, Loren Lincoln, Dave Conant Jr., Brett Buono, Tim Baker, Frank Guererri, Doug Rohr, Jeff Davoli (DNS).

STREET LAGERFUNKTION
ADAM DEPUY, CJ Guererri, Bob Buono, Marc Minutolo, Parker Smith, Brad Steinruck, Jim Claypool, Shawn Lloyd, Mike Welch, Chris Zombia, Seth Steele, Nick Dandino.