RITs Kolby Mathews, Carter Wilkie tjänar varje vecka Atlantic Hockey-utmärkelser

RIT-junioren Kolby Matthews utsågs till Veckans Atlantic Hockey Goaltender, medan nybörjarforwarden Carter Wilkie röstades fram som Veckans Rookie.

Matthews gjorde 25 räddningar i fredagens 4-3-vinst i Army innan han samlade 40 räddningar i karriären för att bevara lördagens 2-2 oavgjort mot Black Knights. Han stoppade alla 14 skott han mötte i den tredje perioden av lördagens match för att tvinga OT.

Wilkie gjorde sitt första kollegiala mål i fredagens seger innan han loggade sin första assist i en Tiger-tröja på lördagen. Han vann också sammanlagt 21 match-off-segrar, inklusive 12 i lördagens match – en som gick direkt tillbaka till nybörjarforwarden Grady Hobbs för en engångsperiod från toppen av face-off-cirkeln för att sätta RIT med 2-0 i den första perioden .

RIT är planerad att vara värd för St. Lawrence denna lördag (16 oktober) i den årliga Brick City Weekend-matchen på Blue Cross Arena i centrala Rochester. Face-off är satt till 19:05.