ER/Gananda går vidare till delstatssemifinal med 26-24 vinst över Medina

Foto Via: Mary Margaret Johnson

East Rochester/Gananda Bombers (12-0) besegrade Medina Mustangs (11-1) med slutresultatet 26-24 i en otroligt spännande klass C Far West Regional på Williamsville South High School på lördagseftermiddagen.

Matchen gick in i halvlek oavgjort 6-6.

Mustangs och Bombers gjorde vardera ett par touchdowns i tredje kvartalet och gick in i fjärde kvartalet oavgjort till 18-18.

ER/Gananda återtog ledningen två minuter in i den sista kvarten efter en touchdown och en tvåpoängskonvertering.

Medina gjorde en touchdown med sju minuter kvar för att minska ledningen till 26-24, men tvåpoängsförsöket misslyckades.

Mustangs hade en chans att ta ledningen eller vinna matchen med 2:55 kvar, men de vände bollen på nedgångar.

Med segern går ER/Gananda vidare till New York State Public High School Athletic Associations semifinal den 27 november på Cicero-North Syracuse High School där man möter mästaren i Central Region, Chenango Forks.