WAYNE ACES FINAL: Volleyboll för flickor tar hem klass B-sektionstitel

Wayne Eagles flicka volleybollag säkrade klass B-kronan i sektion V på lördagen mot den irriterande sjätteedade Honeoye Falls-Lima. HFL kom in till sista omgången på ett kast från den upprörda specialsidan av fästet. Genom matchens första set verkade det som om den berättelsen skulle fortsätta, eftersom Wayne misshandlade en ledning i ett tidigt set och släppte det inledande setet med 26-24.

flyg till Spanien från oss

I andra set kunde Wayne vända manuset på HFL efter att de hoppat till en tidig setledning. Den här gången kom Eagles dundrande tillbaka från ett tidigt underläge för att ta setsegern 25-22. I det tredje setet kunde Wayne behålla farten, och även om ställningen var oavgjord några gånger under hela setet, hamnade Eagles aldrig efter och tog segern med 25-21.

I det som skulle bli det sista setet av matchen hoppade Eagles ut till en tidig 7-1 setledning, men HFL skulle inte försvinna tyst och återvände för att göra oavgjort set vid 18-18. Wayne och HFL blev oskiljaktiga för flera rallyn efter det, och setet blev oavgjort till 23-23. Wayne kunde vända bort serven HFL, ta en poängs ledning och matchserva. Det skulle vara allt de behövde, eftersom Eagles tog segern med 25-23 och matchsegern 3-1.

Eagles 3-1-seger i klass B-finalen kommer nu att flytta sektionsmästarna till regionalt spel nästa helg. Matchen mot en motståndare som bestäms från sektion VI kommer att spelas på LeRoy High School nästa lördag kl. 12:30.