LAKERS GÅR BACK-TO-BACK: Skaneateles pojkfotboll vinner delstatstiteln

Utan några statliga turneringar förra säsongen, fick pojkfotbollslaget för Skaneateles vänta en längre period än de flesta för att få möjligheten att försvara sin titel i klass B på delstatsnivå. På vägen på söndagsmorgonen fanns en bekant motståndare på delstatsnivå i sektion V:s Haverling Rams. Lagen hade gått vidare i delstatssemifinalomgången 2019 på Lakers väg mot ett delstatsmästerskap.

Det tog ett tag innan målskyttet startade, men vid 25′-strecket gjorde Sean Kerwick matchens första mål och gav Skaneateles en ledning med 1-0. Ställningen förblev så till den andra halvleken då Haverling gjorde mål vid 10′-strecket. Försvaret visade sig vara på en premie, och med ställningen 1-1 i slutet av regleringen, var en spännande avslutning inställd på att spelas ut. Lakers offensiva anfall var i farten under förlängningen, då Owen Cheney kopplade ihop sig med Jack Phillips för att skicka Skaneateles trogna in i ett frenesi och gjorde det vinnande målet med 13 minuter kvar av övertid. 2-1-segern för Skaneateles säkrade den andra raka New York Klass B-kronan för pojkfotboll. Lakers kommer också att avsluta säsongen med ett obesegrade rekord på 21-0 totalt och 9-0 i ligaspel.