Amerks comeback i tredje perioden misslyckas med förlusten mot Monsters

Rochester Americans kunde inte radera ett tvåmålsunderläge i tredje perioden då de föll mot Cleveland Monsters, 4-3, under andra halvan av en back-to-back på lördagskvällen på Rocket Mortgage FieldHouse.

Rochester låg bakom med 4-2 med drygt 12 minuter kvar av regleringen när Brandon Biro prickade sitt andra mål i matchen och minskade ledningen till 4-3. Amerks hade några chanser att kvittera men kunde inte utnyttja eftersom Cleveland höll kvar för segern.

Sean Malone gjorde det andra målet för Rochester, medan Ethan Prow, Lukas Rousek, Chase Priskie och Michael Mersch samlade in assist. Michael Houser gjorde 22 räddningar, inklusive 10 i sista perioden.

The Amerks kommer att få några dagar ledigt innan de är värd för Syracuse Crunch på onsdag kväll.