William Smith landhockey tappar Liberty League-premiären till U of Rochester med 2-0

ROCHESTER, N.Y. .—William Smith College landhockeylag föll med 2-0 mot University of Rochester i sin första konferensmatch för säsongen. The Herons sitter nu på 6-2 under säsongen med ett rekord på 0-1 i Liberty League.
Fredagskvällens matchup mellan Herons och Yellowjackets var jämnt in i fjärde kvartalet. Båda förseelserna satte på trycket under de sista 15 minuterna och registrerade åtta av de 12 skotten i matchen. Junior spelade alla 60 minuterna i mål för Herons och gjorde en räddning på natten.

MATCH MOMENTS:

• Rochester skulle slå igenom i den 53:e minuten tack vare förstaårets Anya Arseneau som slog in ett skott från en gård utanför en passning från senior Karina Bridger.
  • Efter Rochester-målet skulle Herons applicera pressen och tjäna två straffhörnor vilket resulterade i fem skott av Herons. Senior Mary Kate Breward ledde vägen med två skott i den offensiva skuren. Senior Mackenzie Wodka, junior Sofia Pattillo och andraårsstudent Rebecca Mantione landade alla ett skott inom Herons sena offensiva push.
  • I den 57:e minuten skulle Yellowjackets ha en gyllene möjlighet när Maeve Fogarty fick ett avbrott efter att hon fick en misshandlad bakåtpassning av Herons. McCormick skulle neka Fogarty att komma från sin linje och tjäna en fin räddning på utbrytningen.
  • Med 30 sekunder kvar av tävlingen, skulle Bella Militi lägga till en sekund för Yellowjackets på en assist från Maeve Fogarty för att försegla segern för Rochester.