Syracuse dam lacrosse når Final Four med 17-11 vinst över Florida (full täckning)

Meaghan Tyrrell letade efter ett öppet körfält vid 12-metersmärket, hon vred åt vänster och mötte en Florida-försvarare, vred sig sedan till höger och mötte en annan. Meaghan Tyrrell försökte passa när bollen föll till marken när hennes klubba kolliderade med hennes försvarare.

Sam Swart gjorde ett utfall för att plocka upp markbollen mitt i kaoset och Floridas försvarare svärmade henne på jakt efter bollen när visselpipan blåste. Gators fick bollinnehav och cementerade Syracuses åttonde omsättning under de första 30 minuterna av spelet.

var ligger slaktboxen

Mindre än en minut senare skar Emily Heller sig igenom 8-metern, placerade sig framför Syracuse-målvakten Asa Goldstock och skickade bollen i nätet för att kvittera matchen vid 5 på väg in i paus.

Nr. 3 Syracuse (16-3, 8-2 Atlantkusten) mötte nr. 6 Florida (18-3, 10-0 American Athletic) i kvartsfinalen i NCAA-turneringen på lördagen. Gators gick in i matchen på en segerserie på 15 matcher och höll motståndare på mindre än 10 mål i alla matcher utom två den här säsongen. Men i kvartsfinalen gjorde Orange 17 mål mot Florida för att gå vidare till semifinalen i NCAA-turneringen.