RIT herrhockey håller undan Niagara, 5-4

Rochester Institute of Technology senior forward Nick Bruce (Fall River, Nova Scotia/Johnstown Tomahawks) gjorde två mål och en assist medan seniorförsvararen Regan Seiferling (Moose Jaw, Saskatchewan) och juniorforward Kobe Walker (Lloydminster, Alberta) krediterades var och en med ett mål och en assist för att leda tigrarna till en 5-4-seger på Niagara, tisdag, i Atlantic Hockey Action.

• Niagara kom på tavlan 51 sekunder in i matchen, men Tigers (4-2-1, 2-0-1 AHA) gjorde fem av de kommande sex målen för att bygga upp en 5-2-ledning med 5:38 kvar av den andra perioden som visade sig oöverstigligt.
  • Senior målvakt Logan Drackett (Calgary, Alberta) gjorde totalt 29 räddningar, inklusive 14 i den första perioden, för att förbättra till 3-1-1 under säsongen.
  • RIT junior forward Will Calverley (Scarborough, Ontario) lade till tre mål för att utöka hans lagledande poängsumma till 13 (6 mål, 7 assist).
  • Lagen kombinerade för 17 straffar och 48 PIM.
  • Box Poäng

RIT återgår till action nästa tisdag (29 december) för en icke-ligatävling på Colgate som är planerad till 16:05. face-off.