RIT-forwarden Will Calverley utsågs till Atlantic Hockey Player of the Month för december

Rochester Institute of Technologys juniorforward Will Calverley (Scarborough, Ontario) röstades fram till månadens hockeyspelare i Atlanten för december, tillkännagavs i fredags.

• Calverley gick in i veckan oavgjort tvåa nationellt med 16 poäng och oavgjort trea med 10 assist samtidigt som han ledde ligan i båda kategorierna.
  • Han krediterades med två assist i förra söndagens 4-3-förlust mot Robert Morris efter att ha noterat en assist i Tigers 4-4 oavgjort mot Colgate (29 december).
  • Han utsågs till veckans Atlantic Hockey Player of the Week den 16 december efter att ha gjort ett mål och en assist i båda Tigers matcher mot LIU (11-12 december).
  • Calverley vann säsongens första utmärkelse för veckans spelare (1 december) efter att ha gjort sitt första kollegiala hattrick i Tigers 8-5 seger över dåvarande nr 9 Clarkson (27 november) i säsongsinledningen. Calverley hittade nätet med 6:30 kvar av den första perioden för att pressa RIT till en tidig 2-0-ledning och bröt senare ett 4-4-läge med ett powerplay-resultat med 8:27 kvar av den tredje perioden. Golden Knights återställde matchen 28 sekunder senare, men Calverley noterade vad som visade sig vara matchvinnaren med 6:15 kvar i regleringen.

Calverley and the Tigers är planerade att vara värd för Mercyhurst nästa torsdag (14 januari) klockan 17:05.