Lyons faller mot Caledonia-Mumford i en vild klass C State play-in-match

Lyons Lions-säsong avslutades på onsdagskvällen då de föll med 78-73 på förlängning mot Caledonia-Mumford Raiders på Newark High School i Class C State Play-In-matchen.

Caledonia-Mumford fick en het start och ledde med 20-14 i slutet av den första kvarten. Men Lions svarade snabbt och tog ledningen bara några minuter in i den andra kvarten. I pausvilan var matchen oavgjort till 32 st. Raiders överträffade Lions med 20-15 i tredje kvartalet. Lyons höll dock Caledonia-Mumford till bara 13 poäng i fjärde kvartalet och Justin Smith skickade matchen till förlängning efter en put-back vid summern. Lions vände bollen på avgörande ställen under förlängningen och Raiders höll fast för denna seger inför en mestadels Lyons vänlig publik.

Vin Molisani gjorde en matchhög 29 poäng för Raiders. Kyle Wade slutade med 19. Joe Laursen kom in med 13.

Justin Smith gjorde 20 av sina 24 poäng i andra halvlek för Lyons. Detta var hans första match sedan början av januari. Horace Betts lade till 15 och nybörjaren J.C. Walker slutade med 12.

Caledonia-Mumford kommer att ta sig an sektion VI-mästaren Middle Early College på lördag i Buffalo State i Far West Regionals. Det kommer att bli Raiders första regionala framträdande sedan 1979. (UPPDATERING: NYSPHSAA har skjutit upp sina vintermästerskap på obestämd tid)