Hobart lacrosse besegrar Bryant, 11-10

.jpg

Hobart Colleges andra målvakt Kevin Holtby gjorde 23 räddningar i karriären för att leda Statesmen till en 11-10 Northeast Conference herrarnas lacrossevinst över Bryant University i dag. Hobart förbättrade till 3-1 totalt och 3-1 i NEC, medan Bulldogs såg sin vinstsvit sluta med fyra matcher och halkade till 5-2, 3-1.

Holtby stod högt i fjärde kvartalet och gjorde 10 räddningar, inklusive två i slutminuten när Hobart dödade ett par straffar för att bevara ettmålsledningen. Hans 23 stopp är de flesta av en statsman sedan Max Silberlicht ’10 spelade in 23 räddningar mot Syracuse den 23 mars 2010.

socialförsäkringens colahöjning 2022

Senioranfallaren Tommy Mott, som hade fyra karriärpoäng på två matcher mot Bryant som kom in på dagen, producerade fyra poäng på tre mål och assist. Senioranfallaren Ryan Archer och juniormittfältaren Bradley Simas gjorde varsin två mål. Sophomore mittfältaren Adam Shea kammade hem en lag-high sex markbollar.

var man kan köpa youtube-visningar

Bryant, som var nr 19 i veckans amerikanska Lacrosse Top 20 och fick röster i både tränare och mediaundersökningar, fick ett hattrick av Trevor Weingarten. Förstaårsanfallaren Logan McGovern hade också en trepoängsdag med två mål och en assist. Nathan Laliberte gav Bryant en 15-9 faceoff-fördel och samlade in 11 markbollar i spelet. Sophomore Luke Carracciolo gjorde 14 räddningar.

Efter att ha spelat den första kvarten till oavgjort 3-3 överträffade Bulldogs Statesmen med 4-1 i den andra ramen för en ledning på 7-4 i halvtid. Bryant gjorde mål för att ta ledningen och fördubblade sitt övertag tre minuter senare. Sophomore-anfallaren Troy Barthelme gjorde sitt första mål för året för att bromsa Bulldogs fart, men Weingarten gjorde back-to-back-mål för att ge hemmalaget en tremålsfördel i paus.