Dungey springer, passerar Orange till 41-17 vinst över Central Michigan (full täckning)

Eric Dungey passerade för två poäng och sprang för en tredje för att leda Syracuse (2-1) av Central Michigan (2-1), 41-17, på Carrier Dome på lördagen.

Dungey var 19-av-35 för 279 yards och touchdown-passningar till Dontae Strickland (18 yards) och Ravian Pierce (6 yards). Han sprang också 11 gånger på 105 yards, inklusive en poänglöpning på en yard.

Syracuse hade ett tredje kvartal för evigheter. Efter att ha kommit ut ur omklädningsrummet med en ledning på 24-17, exploderade de orange för 333 yards totalt anfall och 17 poäng. Samtidigt begränsade Syracuses försvarsenhet Central Michigan till 60 yards och inga poäng under de 15 minuternas spel.

Dungey avslutade en 90-yard drive med en en-yard löpning för att börja perioden och slog sig ihop med tight end Ravian Pierce på en sex-yard touchdown-passning för att pressa den orange fördelen till 38-17.

Cole Murphy bidrog med sitt andra field goal i matchen en 25-yarder, för att sätta Syracuse i ledningen med 41-17 på väg in i den fjärde perioden. Läs mer