DiMenna, Nelson får Liberty League-erkännande

Två medlemmar av William Smith Colleges fotbollslag hedrades av Liberty League i eftermiddags. Forwarden utsågs till veckans offensiva spelare i fotboll för damer medan målvakten utsågs till veckans defensiva spelare.

DiMenna och Nelson ledde Herons till ett par segrar på Cozzens Field förra veckan. The Herons besegrade Ithaca med 1-0 på onsdagen och slog sedan av 20:e rankade Clarkson med 3-0. Med de två segrarna har William Smith nu 6-0-3 totalt på säsongen med en 2-0-2 mark i konferensspelet.

DiMenna gjorde båda matchvinnande målen för Herons. Mot Bombers gjorde hon matchens enda mål i den 84:e minuten, med en frispark hem. På lördagen dribblade hon bollen runt Golden Knight-målvakten och slog ett skott i öppet mål, vilket gav Herons en 1-0-ledning i den 48:e minuten. En starter i alla nio matcher den här säsongen, DiMenna leder laget med fem mål och 10 poäng.

Nelson spelade alla 180 minuterna i mål, med två shutouts. I onsdagens match med Ithaca gjorde hon en räddning. Nelson följde upp det med sju räddningar i karriären mot Clarkson. Nelson har 6-0-3 med 0,78 GAA och en räddningsprocent på 0,833.

The Herons kommer att vara tillbaka i aktion lördagen den 7 oktober när de möter Vassar i Poughkeepsie, New York. Spelet är planerat att börja klockan 15.00.