Cornell förbättrar till 7-0 med vinst över Quinnipiac

Juniormålvakten Matthew Galajda gjorde 13 av sina 22 räddningar i den tredje perioden för att hjälpa andra anfallaren Michael Regushs power-play-mål i andra perioden att stå upp som matchvinnare för Cornells herrhockeylag i en 2-1-seger över ECAC Hockey rivalen Quinnipiac på fredagskvällen på Lynah Rink. Med segern förbättras Big Red – rankad tvåa i landet i både USCHO.com och USA Today/USA Hockey Magazines omröstningar – till 7-0 för andra gången under de senaste tre åren.

Michael Regush vänder in det matchvinnande, power-play-målet under Cornell-herrarnas andra period

socialförsäkringens levnadskostnader ökar 2020

Även om den första perioden inte gav några mål, avslutades den med en uppsjö av aktivitet framför Galajda. Han gjorde ett par räddningar i en anmärkningsvärd sträcka av tre Quinnipiac uddamansrusningar på bara 27 sekunder.

Cornell (7-0, 5-0 ECAC Hockey) slog sedan först till med juniorforwarden Brenden Lockes mål tidigt i den andra perioden. Quinnipiac (6-5-1, 2-2-1) kontrade med Nick Jermains femte mål för säsongen för att kvittera till 1, men Regush satte Big Red tillbaka på toppen för gott bara en skugga över två minuter senare. Det gav Big Red maktspel, som leder landet med en konverteringsfrekvens på 40 %, minst ett mål i var och en av lagets första sju matcher för första gången sedan säsongen 2005-06.